Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

divendres, 22 de gener del 2010

Como locos a por el oro !

NO anem a parlar en aquesta entrada, de la famosa pel·lícula que protagonitzen Matthew McConaughey i Kate Hudson (pel·lícula que recomane). Sinó que anem a parlar de la recent catàstrofe ocorreguda fa poc al Haití, la qual a provocat nombrosos morts i danys materials de la qual tots tenim que participar per ajudar a aquesta gent que perteneix a un dels paisos mes pobres del món.

Fins a aquest punt, tots, crec que hi estem d' acord en el que he dit ... però tinc que dir que no hem pareix be que apleguem a aquest punt, el punt en el que els famosos, cantants o actrius han enviat milions de dòlars, i han invertit gran quantitat de diners, solament a aquest destí, Haití. No vull dir que sigui una mala acció, si no que no tenim que esperar que tinga lloc una catàstrofe mundial com aquesta per a que la gent vaja a ajudar-los de tal manera, ja que aquest país afectat com molts altres no necessiten la nostra ajuda quan sofresquin un mal d' aquesta magnitud, si no que tots el dies tenim que col·laborar(qui tinga les capacitats econòmiques per a invertir en aquests temes). Finalment tinc que concloure especificant que el títol no va dirigit a tota la gent que ha col·laborat, va dirigit al màrqueting que hi està fent el exèrcit americà enviant tants soldats, ja que han fet creure, així, que han sigut els primers que han anat a ajudar a aquesta gent, però que en realitat molts mes paisos, sobretot europeus com Espanya, Mèxic o Afganistan han anat a ajudar, aportant sobretot servici mèdic entre altres coses i el únic que ha fet el exercit americà (que no es que no haja fet res, seguesc puntualitzant que el molest es l' actitud aportada) ha sigut aportar protecció a la gent per ficar-hi ordre, en quan els fa falta més factors com aliments i servici mèdic.

Doncs aquí teniu molts articles alguns dels vostres ídols per si voleu contribuir en la causa :Informació per a comprar la camiseta

Informació per comprar la camiseta de Gaga

SI TENIU MÉS PRODUCTES PER APORTAR COMENTEU !



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Conte enrrere per a Falles

El Parque !


Ver Parc Municipal en un mapa más grande

Qui hem visita ?

LADY | GAGA / THE FAME MONSTER !!

Contador de visitants al moment !