Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

dilluns, 17 de maig del 2010

Excursió : "Valencia Mitològica"

El passat Divendres dia 16 de Maig vam realitzar una excursió a València per poder observar les escultures mitològiques que hi podem trobar a València i també restes arqueològiques de la antiga ciutat "Valentia" enterrada baix moltes més al llarg del temps.
El recorregut de L'excursió va consistir en:
L'arribada a València desde l' Estació del Nord. A continuació caminar fins la plaça de Rodrigo Botet on vam trobar una escultura en una font de "Las Tres Gracias".
Després vam anar a els Jardins de Vivers on van poder observar gran quantitat de escultures mitològiques com la de Eros, Afrodita, Hades etc... A continuació vam reprendre el recorregut fins a els Jardins de Monfort on vam esmorzar i observar encara més escultures.
Finalment anàrem a la Plaça de la Verge on vam tindre un temps D'esplai per descansar.
I per concloure la visita a València entrarem al Museu de L'Almoina on ens van mostrar les restes de L'antiga "Valentia" i ens van explicar el per què de com s'han conservat aquelles restes després ens vam anar a casa.
Hem va parèixer una excursió D'allò mes entretinguda, a més de didàctica m'ho vaig passar molt bé i pense que el que mes hem va agradar va ser el fet de que observarem de València aspectes que no coneixíem i sobretot el moment de espera als companys abans d'eixir del museu on es vam gitar al terra i vam gaudir del sol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Conte enrrere per a Falles

El Parque !


Ver Parc Municipal en un mapa más grande

Qui hem visita ?

LADY | GAGA / THE FAME MONSTER !!

Contador de visitants al moment !