Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

dimarts, 18 de maig del 2010

Les Bacants


Les bacants eren dones gregues adoradors del déu Bacus, conegut també com Dionís o Bromi. De vegades es confonen amb les mènades, que eren les nimfes que li servien.

Medusa


L'única mortal de les tres Gorgones (filles de Forcis i Ceto). Medusa és la Gorgona per excel.lència i de vegades es diu Gorgona a Medusa per antonomàsia.

Les Gorgones habitaven a l'extrem Occident, a prop del renina dels morts. Els seus caps estaven poblades per serps, tenien cometes de senglar, mans de bronze i unes daurades ales que els permetien volar. Dels seus penetrants ulls sortien espurnes i qui els mirava es convertia en pedra.

Les Gorgones eren uns monstres temuts per mortals i immortals. Només Posidó es va atrevir a unir-se amb Medusa, deixant embarassada.

Perseu va ser a la recerca de Medusa per matar-la. Va trobar el seu cau i, gràcies a les sandàlies alades d'Hermes, es va elevar en l'aire i li va tallar el cap mentre dormia. Per no mirar als ulls de Medusa, va utilitzar el seu escut com a mirall.

Del coll de Medusa van sortir llavors els fills de Posidó: Pegaso i Crisàor.

Atenea va posar el cap de Medusa en el seu escut per a convertir en pedra els enemics que el miressin.


dilluns, 17 de maig del 2010

Excursió : "Valencia Mitològica"

El passat Divendres dia 16 de Maig vam realitzar una excursió a València per poder observar les escultures mitològiques que hi podem trobar a València i també restes arqueològiques de la antiga ciutat "Valentia" enterrada baix moltes més al llarg del temps.
El recorregut de L'excursió va consistir en:
L'arribada a València desde l' Estació del Nord. A continuació caminar fins la plaça de Rodrigo Botet on vam trobar una escultura en una font de "Las Tres Gracias".
Després vam anar a els Jardins de Vivers on van poder observar gran quantitat de escultures mitològiques com la de Eros, Afrodita, Hades etc... A continuació vam reprendre el recorregut fins a els Jardins de Monfort on vam esmorzar i observar encara més escultures.
Finalment anàrem a la Plaça de la Verge on vam tindre un temps D'esplai per descansar.
I per concloure la visita a València entrarem al Museu de L'Almoina on ens van mostrar les restes de L'antiga "Valentia" i ens van explicar el per què de com s'han conservat aquelles restes després ens vam anar a casa.
Hem va parèixer una excursió D'allò mes entretinguda, a més de didàctica m'ho vaig passar molt bé i pense que el que mes hem va agradar va ser el fet de que observarem de València aspectes que no coneixíem i sobretot el moment de espera als companys abans d'eixir del museu on es vam gitar al terra i vam gaudir del sol.

dijous, 13 de maig del 2010

La Esfinge


A la mitologia grega, l'Esfinx era un dimoni de destrucció i mala sort, que es representava amb rostre de dona, cos de lleó i ales d'au.
Hesíode crida a l'Esfinx ludint als temps en què «va arribar des de la part més llunyana d'Etiòpia» 10 per causar el terror en els camps que circumdaven la ciutat de Tebes.
Hera envia a la Esfinx a Tebes, per castigar a la ciutat per l'amor culpable que sentia Layo per Crisip, fill de Pèlops (es creu que aquesta va ser la primera relació homosexual). Així la Esfinx es va establir en una de les muntanyes a l'oest de Tebes, i des d'allà devorava a tots els éssers humans que estiguessin al seu abast i turmentava el país.

Baco deu del vi


Bacus és el déu patró de l'agricultura i el teatre. També és conegut com el 'Libertador', alliberant a un del seu ésser normal, mitjançant la bogeria, l'èxtasi o el vi. La missió divina de Dionís era barrejar la música del aulos i donar final a la cura i la preocupació.
Sovint apareix muntant un lleopard, portant una pell de lleopard o en un carro tirat per panteres, i també pot ser reconegut pel tirs que porta. A més de la parra i el seu alter ego salvatge estèril, l'heura verinosa, les dues a ell consagrades, la figuera també era un símbol seu.

Mercuri


En la mitologia romana, Mercuri era un important déu del comerç, fill de Júpiter i de Maia Maiestas. El seu nom està relacionat amb la paraula llatina merx ("mercaderia")
Mercuri ha inspirat el nom de diverses coses en cert nombre de camps científics, com el planeta Mercuri, l'element mercuri i la planta mercurial. La paraula «mercurial» s'usa comunament per ludir a alguna cosa o algú erràtic, volàtil o inestable, i deriva dels ràpids vols de Mercuri d'un lloc a un altre.

Eros | "Cupido"


A la mitologia grega, Eros era el déu responsable de la luxúria, l'amor i el sexe, i era també venerat com un déu de la fertilitat. El seu nom és l' arrel de paraules com ara erotisme. El seu equivalent romà era Cupido ("desig"), també conegut com Amor.
La història de Cupido i Psique, citada per primera vegada en la novel llatina de Apuleu L'ase d'or, relata l'amor entre Eros i la princesa Psique, el nom significa "ànima". Afrodita estava gelosa de la bellesa de Psique, una mortal, i va demanar a Cupido que la fes enamorar de l'home més lleig del món. Però va ser Cupido qui es va enamorar de Psique, i la va portar per art de màgia a casa seva. Però la seva tranquil.litat va ser arruïnada per la gelosia de les germanes de Psique, i aquesta va ser obligada a dur a terme una sèrie de desafiaments, incloent un descens al inframón, per poder tornar a reunir-se amb Cupido. Finalment, va engendrar una filla, voluptas, el nom significa "plaer", i es va fer immortal. La visita de Psique a l'inframón i el seu retorn li va fer objecte de certa devoció, com Dionís i Persèfone. També era venerada en algunes religions misterioses i va ser ocasionalment esmentada en relació amb els populars misteris Eleusis.

dimarts, 11 de maig del 2010

Posidó


A la mitologia grega, Posidó era el déu dels mars i els oceans, també el déu dels terratrèmols i els cavalls.
Posidó era un fill de Cronos i Rea, que va ser empassat per Cronos en néixer però després va ser salvat, juntament amb els seus altres germans.
La seva dona era Amfitrite.

Posidó es va enamorar d'Pèlops, un bell jove, fill de Tàntal. Va portar a Pèlops l'Olimp i li va fer el seu amant, abans fins i tot que Zeus fes el mateix amb Ganimedes. Per agrair a Pèlops seu amor, Posidó li va regalar posteriorment un carro alat, que va fer servir en la carrera contra Enomao per la mà de Hipodamia.

Posidó perseguir una vegada a Demèter. Aquesta es va transformar en una euga, i Posidó es va convertir en un semental i la va raptar. El fill de tots dos va ser un cavall, Arió.

Posidó va tenir una aventura amb Alope, la seva néta per Cerción, de la qual va néixer Hipotus. Cerción enterrar viva al seu filles però Posidó la va convertir en una font, Alope, prop d'Eleusis.

Posidó va rescatar Amimone d'un sàtir luxuriós i llavors va tenir un fill amb ella, Naupli.

Una dona mortal anomenada Tir estava casada amb Creteu (amb qui tenia un fill, Aesón) però estimava Enipeo, un déu riu. Tir perseguia Enipeo, que defugia els seus avenços. Un dia Posidó, ple de desig cap a Tir, es va disfressar com Enipeo i de la seva unió amb ella van néixer els bessons Pèlias i Neleu.

Posidó va mantenir relacions sexuals amb Medusa a terra d'un temple consagrat a Atenea. Aquest la va transformar en un monstre que va parir Crisàor i Pegaso.

I finalment després de violar Cénide, Posidó li va concedir el desig de convertir-se en home.

Apolo


Apolo és un déu en la mitologia grega i romana, fill de Zeus i Leto, i germà bessó d'Àrtemis (deessa de la caça), que en èpoques posteriors va arribar a ser parcialment confós amb Helios.
Apolo ha estat reconegut com déu de la llum i el sol, la veritat i la profecia, el tir amb arc, la medicina i la curació, la música, la poesia i les arts ...
Apolo era conegut com el cap de les Muses (Musageta) i director dels seus cor. Entre els seus atributs es comptaven: cignes, llops, dofins, arcs i fletxes, una corona de llorer, la cítara (o lira) i el plectre. El trípode sacrificial és un altre dels seus atributs, representatiu dels seus poders profètics. Els Jocs pitis es celebraven en el seu honor cada quatre anys a Delfos. Els himnes cantats a Apolo rebien el nom de paeanos.
Sent jove, Apolo va matar el ferotge drac Pitó, que vivia a Delfos al costat de la font de Castalia, ja que (segons algunes versions) Pitó havia intentat violar Leto quan aquesta estava embarassada de Apolo i Artemisa. Aquesta font era la que emetia els vapors causants que l'Oracle de Delfos fes les seves profecies. Apolo va matar Pitó però va ser castigat per això, ja que Pitó era un fill de Gaia.

dilluns, 10 de maig del 2010

Afrodita deessa de l' amor | Venus |


Afrodita és, en la mitologia grega, la deessa de l'amor, la luxúria, la bellesa, la prostitució i la reproducció.

El seu equivalent romana és la deessa Venus.

Afrodita va néixer de l'escuma de la mar prop de Pafos després que Cronos tallés durant la Titanomàquia els genitals a Urà amb una falç adamantina i els done darrere seu al mar. Al seu voltant sorgia del membre immortal una blanca escuma i enmig d'ella va néixer una donzella »ja adulta.

Hades déu del Inframón


Hades, déu dels morts, era un personatge temible per a aquells que encara vivien. Sense pressa per trobar-se amb ell, eren reticents a prestar juraments en nom seu. Per a molts, simplement dir la paraula «Hades» ja era espantós.

A la mitologia grega, Hades, el déu de l'inframón, era un fill dels Titans Cronos i Rea. Tenia tres germanes grans, Hestia, Demèter i Hera, així com dos germans menors, Posidó i Zeus. Junts constituïen la meitat dels déus olímpics.

Els sis joves déus, juntament amb els aliats que van ser capaços d'aconseguir, van desafiar el poder dels seus pares i oncles a la Titanomàquia, una guerra divina. Zeus, Posidó i Hades van rebre armes dels tres Cíclops com a ajuda per a la guerra: Zeus una llança de trons, Posidó un trident i Hades un casc que proporcionava invisibilitat a qui el portés. A la nit anterior a la primera batalla Hades es va posar el seu casc i, sent invisible, es va infiltrar en el campament dels Titans i destruir les seves armes. La guerra va durar deu anys i va acabar amb la victòria dels joves. Després d'aquesta victòria Hades i els seus dos germans menors, Posidó i Zeus, van a sorts els regnes a governar. Zeus es va quedar amb el cel, Posidó amb els mars i Hades va rebre l'inframón, el regne invisible al qual els morts van després de deixar el món, així com totes les coses sota terra.

divendres, 7 de maig del 2010

Diana la Caçadora


Diana va ser originalment una deessa de la caça, relacionada amb els animals i les terres salvajes.

Diana era filla de Júpiter i Latona y nascuda poc abans que el seu germà bessó Apolo a l'illa de Ortigia, testimoni dels dolors del part de la seva mare, va obtenir del seu pare la gràcia de guardar perpètua virginitat, com la seva germana Minerva. Per això aquestes dues deesses van rebre per l'oracle d'Apolo el nom de «verges blanques».

Diana era greu, severa, cruel i fins i tot venjativa. Com mostra de el seu caràcter persisteixen aquestes anècdotes :

-Transformà Calisto en óssa i la va expulsar del seu seguici per quedar embarassada.

-Fou la perdició del pastor Acteó, que la va veure banyant-se nua al costat dels seus nimfes, de manera que Diana el va transformar en cérvol i va fer que els seus propis gossos de caça el devoraren.


Però també hi ha que dir que no era tan cruel i
Es va enamorar, encara que només platònicament, del pastor Endimió, a qui besava quan dormia tan suaument que no es despertava.


dimarts, 9 de març del 2010

Premiere Tlephone lady gaga

Premiere Telephone

divendres, 26 de febrer del 2010

Fes-ho Tu !

Fes-ho Tu !

dilluns, 15 de febrer del 2010

Historias de San Valentín | Valentine's Day


"Historias de San Valentín" (Valentine's Day) és la nova pel·lícula de Garry Marshall, un dels directors amb més experiència en el gènere de la comèdia romàntica amb grans obres com Pretty Woman i The Princess Diaries.

L'argument se centra en 10 històries d'amor i desamor, durant la tan esperada i temuda data de Sant Valentí.
El director ha aconseguit reunir un impressionant repartiment que inclou a Julia Roberts, Anne Hathaway, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Bradley Cooper
, Jessica Alba, Jessica Biel, Shirley MacLaine, Ashton Kutcher, Topher Grace, Emma Roberts, Eric Dane, Taylor Lautner, Taylor Swift i Jennifer Garner.

No hi ha dubtes que serà un gran èxit en la seva setmana d'estrena ... sobretot tenint en compte que s´estrena dos dies abans de San Valentí.

dilluns, 1 de febrer del 2010

Lady Gaga & Elton John

SENSE PARAULES ... ART !

divendres, 22 de gener del 2010

Como locos a por el oro !

NO anem a parlar en aquesta entrada, de la famosa pel·lícula que protagonitzen Matthew McConaughey i Kate Hudson (pel·lícula que recomane). Sinó que anem a parlar de la recent catàstrofe ocorreguda fa poc al Haití, la qual a provocat nombrosos morts i danys materials de la qual tots tenim que participar per ajudar a aquesta gent que perteneix a un dels paisos mes pobres del món.

Fins a aquest punt, tots, crec que hi estem d' acord en el que he dit ... però tinc que dir que no hem pareix be que apleguem a aquest punt, el punt en el que els famosos, cantants o actrius han enviat milions de dòlars, i han invertit gran quantitat de diners, solament a aquest destí, Haití. No vull dir que sigui una mala acció, si no que no tenim que esperar que tinga lloc una catàstrofe mundial com aquesta per a que la gent vaja a ajudar-los de tal manera, ja que aquest país afectat com molts altres no necessiten la nostra ajuda quan sofresquin un mal d' aquesta magnitud, si no que tots el dies tenim que col·laborar(qui tinga les capacitats econòmiques per a invertir en aquests temes). Finalment tinc que concloure especificant que el títol no va dirigit a tota la gent que ha col·laborat, va dirigit al màrqueting que hi està fent el exèrcit americà enviant tants soldats, ja que han fet creure, així, que han sigut els primers que han anat a ajudar a aquesta gent, però que en realitat molts mes paisos, sobretot europeus com Espanya, Mèxic o Afganistan han anat a ajudar, aportant sobretot servici mèdic entre altres coses i el únic que ha fet el exercit americà (que no es que no haja fet res, seguesc puntualitzant que el molest es l' actitud aportada) ha sigut aportar protecció a la gent per ficar-hi ordre, en quan els fa falta més factors com aliments i servici mèdic.

Doncs aquí teniu molts articles alguns dels vostres ídols per si voleu contribuir en la causa :Informació per a comprar la camiseta

Informació per comprar la camiseta de Gaga

SI TENIU MÉS PRODUCTES PER APORTAR COMENTEU !



AVATAR


Avatar és una pel lícula de ciència ficció nord-americana, escrita, produïda i dirigida per James Cameron i protagonitzada per Sam Worthington, Zoë Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Michelle Rodríguez.

ARGUMENT

Ambientada en l'any 2.154, els esdeveniments que narra es desenvolupen en Pandora, una lluna del planeta Polyphemus habitada per una raça humanoide anomenada na'vi, amb la qual els humans es troben en conflicte pel fet que un dels seus clans es troba assentat al voltant de
un gegantí arbre que cobreix una immensa veta d'un mineral molt cotitzat i que suposaria la solució als problemes energètics de la Terra.
Jake Sully, un marine que va quedar paraplègic, és seleccionat per participar en el programa Avatar, un projecte que transporta la ment dels científics a uns cossos artificials de na'vi perquè així la comunicació amb els natius resulti més senzilla. Tot i el cap científic del projecte, el coronel Quaritch, qui dirigeix la defensa de la base humana en Pandora, convenç Jake perquè li proporcioni informació sobre els nadius en cas que fos necessari recórrer a la força perquè marxin. En un principi, Jake compleix professionalment la seva missió, però s'enamora d'una de les natives, Neytiri, i s'adona que aquests mai no renunciaran a la seva terra, fent inevitable un conflicte armat, en ell haurà de decidir de quin costat està.

El pressupost oficial de Avatar va ser de 237 milions de dòlars, encara que algunes estimacions el situen entre els 280 i els 310 milions, més altres 150 milions dedicats al màrqueting.

SOBRE LA PEL·LICULA :
La pel·lícula es va estrenar el 18 de desembre de 2009 a gran part d'Europa i als Estats Units, així com a Mèxic i Paraguai, encara que en alguns països es va projectar en dates diferents, tant anteriors com posteriors, a l'estrena internacional.
Alguns d'ells van ser Perú, Bèlgica, França, Indonèsia, Jamaica i Egipte, on va poder ser vista des del 16 de desembre, mentre que a l'Argentina, Xina, Uruguai i Itàlia va ser estrenada l'1, 2 i 15 de gener.

El dia de la seva estrena Avatar va aconseguir reunir una recaptació d'aproximadament 27 milions de dòlars, augmentant aquesta xifra fins als 241 milions després del seu primer cap de setmana a la taquilla. Disset dies després que s'estrenés, es va convertir en la pel.lícula que més ràpid ha arribat a la xifra de mil milions de dòlars en recaptació i, transcorregudes tres setmanes, es va situar com la segona pel lícula amb més recaptació de tots els temps, sent només superada per Titanic (1997), també de James Cameron

dijous, 21 de gener del 2010

LADY | GAGA en Oprah

LADY GAGA feu la seva primera aparició en Oprah !!


Al plató es va parlar de la evolució com a artista de GAGA i del seu últim disco "The Fame Monster" entre altres coses sobre la cantant.
Finalment es va conluir el programa amb la actuació de la cantant, la qual, va fer un popurri de els últims temes de la cantant "MONSTER" "BAD ROMANCE" i "SPEECHLESS".
Ademés la cantant li regalá a Oprah una perruca personalitzada amb el famos llaç de GAGA.
Aquí teniu els vídeos de l' espectacle :

dimarts, 19 de gener del 2010

The Filthy Youth



Per a qui no conega la banda :
The Filthy Youth és una banda britànica de brit-rock ( i un poc punk), encapçalada per Ed Westwick, actor anglès que interpreta Chuck Bass en la sèrie «Gossip Girl».

Es un grup alternatiu amb un so molt original i peculiar.
Vos recomane que sentiu alguna de les cançons, les quals tenen una lletra molt originAL, extravagant i DIVERTIDA.
Qui siga fun de L' actor Ed Westwick li assegure que aquest grup li va a encanta, ja que ell és el vocalista del grup.

PS: Si algu te alguna noticia sobre el comentat concert en el Grau de Valencia que comente la entrada i ens informe, aixi poder avisar a la gent sobre la noticia.

dimarts, 12 de gener del 2010

Guitarra !




















Comence les classes de guitarra !
Hi ha que dir que no es la de la foto meua...
Comence les primeres classes la próxima setmana i intentaré comentar proximament com van, si magrada, si ma anat be, supose que aniran prou be ya que soc music i tal i d' ací un temps si conseguixc tocar algo que valga la pena penjarem un video o algo...
Finalitat: Tocar THE FAME (de Lagy Gaga) o alguna de The Filthy Youth (Grup que comentarem mes endavant)
Encara que me costara prou tocar aquestes cançons ya que son prou difícils pero tot es provar!

Dessigeu- me sort !

dilluns, 11 de gener del 2010

Welcom !

Benvinguts al meu Blog !

Al meu blog intentarem parlar de temes com música, series, pelicules i temes que rodejen aquest mon; ademes dels famosos que protagonitzen tots aquests temes que ens interesen.

Espere que vos agrade tot el que comente i que em doneu la vostra opinió !

Conte enrrere per a Falles

El Parque !


Ver Parc Municipal en un mapa más grande

Qui hem visita ?

LADY | GAGA / THE FAME MONSTER !!

Contador de visitants al moment !